Siistejä sisäverkkoja

Radiotie Suomi Oy

Radiotie Suomi Oy

Rejlers Finland osti Radiotie Suomi Oy:n liiketoiminnan 1.10.2019. Tarjoamme palveluitamme Rejlersin organisaatiossa – tervetuloa asiakkaaksemme!

Miksi sisäkuuluvuutta pitäisi suunnitella? 

Langattoman tietoliikenteen toimintaympäristö muuttuu vauhdilla. Puhelut ovat siirtymässä kiinteistä puhelimista matkapuhelinjärjestelmiin ja langattoman datasiirron merkitys kasvaa vuosi vuodelta.

Energiatehokkuus on tärkeä asia. Materiaalit jotka sisältävät metallia estävät lämmön karkaamisen rakennuksesta vaikeuttavat myös radiosignaalin liikkumista. Selektiivilasit, eristeiden alumiinikalvot, julkisivujen metallipinnat, teräskatot ja betonielementtien teräsrakenteet ovat esteitä radiosignaalin etenemiselle mikä voi johtaa kuuluvuuden huononemiseen. Kuluttajat  (=me kaikki), yritykset ja yhteiskunnan eri toimijat ja tahot odottavat kuitenkin että mobiilipuhelimet ja moiiliverkon yli toimivat sovellukset toimivat.

Mitä?

Tarjoomamme kattaa 1.10.2019 lukien Rejlersin kautta kaikki matkapuhelinten sisäkuuluvuuden varmistamiseen liittyvät palvelut: suunnittelu, kuuluvuusmittaukset – kaikki tekniikat, mihin tahansa sisätilaan. Toimimme alan kouluttajana ja konsulttina. Meiltä saa myös häiriömittauspalvelua sekä kaapelien ja antennien laatumittauksia. Suunnittelemme tai konsultoimme kohteita joihin tulee hiljaisia tiloja ilman sisäkuuluvuutta.

Kenelle?

  • Rakentajat, rakennuttajat ja kiinteistösijoittajat
  • Sähkösuunnittelijat
  • Teleoperaattorit
  • Yksityiset yritykset

Miten?

Osaamme asiamme ja kehitämme jatkuvasti radioteknistä osaamistamme. Käytämme ammattilaisille suunniteltuja mittalaitteita ja ohjelmia (Enhancell Echo). Teemme mittaukset jatkuvalla mittaustavalla joka mahdollistaa mittaustulosten piirtämisen suoraan rakennuksen pohjakuviin. Erillisverkot Oy on valtuuttanut meidät suunnittelemaan myös Virve-sisäantenniverkkoja ja meillä on suorat kontaktit kaupallisten operaattoreiden verkkojen toteutusorganisaatioihin. Radiotie oli pääroolissa alan ensimmäisen ST-kortin (625.10) tietojen kokoamisessa, eri osapuolien konsultoinnissa ja lopullisen kortin kirjoittamisessa.

Laaja kokemus alalta takaa ymmärryksen sisäverkkoratkaisujen mahdollisuuksista ja sudenkuopista ja mahdollistaa laadukkaan työn jäljen.

Jäikö jokin kohta askarruttamaan mieltäsi?

Soita Jounille numeroon 050 66949 tai lähetä sähköpostia jouni.pekonen@rejlers.fi