Siistejä sisäverkkoja

Matkaviestimien sisäkuuluvuuden varmistaminen -seminaarissa jaettiin tietoja ja kokemusta

Matkaviestimien sisäkuuluvuuden varmistaminen -seminaarissa jaettiin tietoja ja kokemusta

Teleprikaatin ja Radiotie Suomi Oy:n 5.5.2015 järjestämässä sisäkuuluvuusseminaarissa tehtiin eräänlaista historiaa. Kolmisenkymmentä osallistujaa sai pureskeltavakseen esityksiä niin ikkunavalmistajien, mittalaite- kuin eristevalmistajienkin taholta. Mukana oli myös tanakkaa tutkimustietoa Tampereen teknillisestä yliopistosta ja luonnollisesti Radiotien puheenvuoro sisäkuuluvuuden suunnittelusta ja toteutusvaihtoehdoista. Kumppanimme Telog Services Oy:n Mika Järvinen oli mukana esityksellä sisäantenniverkon asennussuunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta.

Seminaarissa nostettiin yhteiseen tarkasteluun sisäkuuluvuuden ongelmia useasta näkökulmasta. Tiedämme mistä huono kuuluvuus syntyy – mitä ratkaisuja siihen on olemassa? Kombinaatioita haastepuolella on paljon mutta niin on jo ratkaisujakin, onneksi.

Saimme päivästä erittäin positiivista palautetta ja lopputulemaksi voisi urheilutermein sanoa, että tästä on hyvä jatkaa!

Vastaava seminaari on suunnitelmissa syksyllä, tiedustelut Teleprikaati Oy/Seppo Taipale. Sisäantenniverkoista on syntymässä ohjeistusta ST-kortin muodossa vielä tämän vuoden aikana. Siitä tiedotamme Sähköinfon johdolla, myös näillä sivuilla.